woensdag 30 oktober 2013

Barça, baby!

Daar gingen we dan. 4 vrouwen. Naar Barcelona. Helemaal Sex and the City-style. Zonder SATC- decadentie, maar met véél enthousiasme! Mamalicious mama's on the loose...

Het werd zowaar een mini-vakantie onder een stralende zon 


De bijna 30 graden deden ons koortsachtig shoppen, op zoek naar een beachproof outfit. We doorkruisten de tientallen Mango's en Zara's in deze stad


Maar kwamen niet verder dan de herfstcollectie en wat Intimissimi-shopping  :)


Shopping en... food en...bubbels vormden bijgevolg de rode draad. Dé ingrediënten voor elk geslaagd meidentripjeEn het ging verbazend vlot. Wat je niet altijd van een verzameling vrouwen zou verwachten. Eerlijk is eerlijk. ;)
  
Ooit zei iemand eens: "zet een aantal mannen samen en dat is pure fun, eenzelfde aantal van het vrouwelijke geslacht...dat is gewoon...trouble in paradise."

Maar niks van dat. Echt!

Ofwel waren we gewoon ZO blij om een paar dagen te ontsnappen aan de rat race van alledag. Eens een weekend geen rondje taxi, geen overdrukke supermarkten, geen kookpotten, geen was en plas, geen moetjes... enkel magjes.

Toegegeven: Z.A.L.I.G

Opstaan en enkel denken aan...
wat je zelf zal kiezen uit het ontbijtbuffet dat je niét zelf moest maken,
wat je zelf zal doen: een wandelingetje langs Port Vell of een paar shopkes doen, of toch maar eerst een sangria'tje op een zonnig terrasje?
wat je zelf zal aantrekken in die 30 graden...de slippers of de sandalen...en er een half uur over tobben zonder gestoord te worden...

Verscheurende keuzes, zeg ik je. ;)

Het was, kortgezegd, een zalig uitje, en voor herhaling vatbaar...al was onze mama-rol nooit veraf. Zelfs niet als je een Cola Zero bestelt op terras. ;)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten