maandag 18 juni 2012

Welcome to my mamalicious world!

Ik noem het even My Mamalicious World... over mama-zijn, vrouw-zijn, vriendin-zijn...over balanceren tussen de uitdagingen van het leven.
Een plek die je hopelijk ontroering, verbazing, verrassing, een lach of een traan bezorgt ...maar vooral: herkenbaarheid! 

Want: niéts zo leuk om te beseffen dat je het - ondanks chaotisch stunt-en vliegwerk, de berg afwas en/of strijk, de al 2 (of meer...ahum) weken ongepoetste vloer, enz... - helemaal zo slecht nog niet doet. Toch?

Miss Mamalicious mag zichzelf een 'ervaringsdeskundige' noemen: werkende mama van 2 boys, levensgenieter, die ook wel eens worstelt met de grote en kleine dingen in dit leven...en met het mama-zijn...missie n° 1.

Een mission die wel eens impossible lijkt, maar tegelijk ook zo wonderschoon.
Laatst zei mijn jongste van bijna 5: "jij bent de liefste mama van de héle wereld"! En stak zijn armpjes hoog in de lucht... 

OK, huizenhoog cliché...I know. Het manneke heeft immers geen 'vergelijkingsmateriaal'. Maar zeg nu zelf: hier smelt je toch keihard van, keer op keer??
Desondanks komt het mama-zijn niet altijd als vanzelf. Soms is het een kabbelend riviertje, soms een gelukzalig ritje doorheen mama-land, soms een hel van een rollercoaster.

Maar hey, besef dat je ondanks alles toch maar de àllerliefste mama van de wereld bent!
En méér dan mama alleen... Want daarover gaat deze blog ook. Over alles wat mijn 'mamalicious' leventje kruist.ENJOY!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten