woensdag 24 juli 2013

One hot 21st of July

Nog nooit kregen ze me op 21 juli naar Brussel, maar deze keer wel. Op zowat de heetste 21 juli ooit, vermoed ik. Met de trein nog wel, met 2 kids, en met - naar schatting- 500.000 andere zotten...Het zou de perfecte basis kunnen zijn voor een familietripje richting hel.  Maar dat werd het gelukkig niet.

Mijn kids bleken flinke stappers én - wonder boven wonder- bestand tegen de hitte. Met dank aan het schitterende Warandepark, dat een kermis, pretpark, openluchtzwembad en festival in één bleek te zijn. Op elke hoek was spektakel en dus geen moment verveling.

De kids waren helemaal in de mood, met hun Rode Duivel-outfitsEn ze hadden veel fun

Slechts een glimp van het nieuwe vorstenpaar, maar het militaire défilé was toch interessanter, vonden ze ;)


We aten veel te dure frietjes op een stoffige 'wei'...maar hé, het gaf zowaar een festival-gevoel


Het was ongeduldig wachten op het vuurwerk


Maar dat wachten werd beloond


De treinrit terug naar huis was er eentje van KOEnne, 't is graag gedaan...Filip en Mathilde. Volgende keer wel graag front row seats. ;)


2 opmerkingen:

  1. Amai dame, jij hebt veel moed om de hitte en drukte te trotseren! Ja, volgende keer mag je op de eerste rij om de 2 houten harken te zien ;-))))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd, Katrien...het hele royal-gebeuren is één 'hout gehark' ;) ...en toch heeft het iets! Beetje sprookjes-achtig, niet-alledaags...goed voor een keertje. :)

    BeantwoordenVerwijderen