vrijdag 24 april 2015

Genieten!

Ze ligt al een weekje achter ons, de paasvakantie. Maar wat was ze leuk!
Ik had nochtans mijn twijfels, want ze zat eivol, om het in paastermen uit te drukken. De overload aan activiteiten bleek best mee te vallen. En ook het me-time-gehalte heb ik, bij nader inzien, omhooggekrikt. Geen spijt van. 

Het gaf me de broodnodige energie om erin te vliegen. Op werkvlak heb ik kunnen doen wat ik moest doen. Een deadline halen, dat geeft toch elke keer weer kiekevlees. Voldoening is wellicht het beste gevoel ter wereld.

Aan het einde van de eerste week dreigde het peis & vree-sfeertje nochtans in de soep te draaien, want de boys vlogen mekaar meer dan eens in de haren. Verveling alom, ook al hadden we ons best gedaan om voldoende variatie in te lassen. Het mocht niet baten. De rand van een vakantiedipje was in zicht. ;)

Maar hoera, daar waren dan - net op tijd- de langverwachte vakantiekampjes. De oudste koos voor een techniek-kamp, de jongste voor - hoe kon het ook anders - een voetbalkamp. En hop, het testosteron vloog de deur uit. R.U.S.T

En mama kreeg weer wat tijd om te schrijven, deadlines te halen en ... te terrassen (de boog kan niet altijd gespannen staan, niet waar?). De zon was schitterend die week. 100% zomergevoel. We sloten de vakantie af met een hamburgertentje en een concert van Selah Sue, mét de ganse kroost.

Zo maken ze ze niet meer, die vakanties. Wanneer is de volgende?Geen opmerkingen:

Een reactie posten