zondag 16 december 2012

Quality time

Voor de verandering hadden we eens geen verplichtingen dit weekend.  Op het programma enkel quality time.  Dag 1 met de wederhelft, dag 2 met de hele kroost.

Starten deden we in Gent.  Toch mijn all time favourite.  Heerlijke stad.  Het heeft iets van een groot dorp.  Wat een pluspunt is je als van plan bent om, zonder enige strategie, te gaan kerstshoppen.  happy  Kwestie van de voetjes niet te zeer te kwellen!


Om nog maar te zwijgen van het prachtige historische kader.  Een beetje zoals die andere historische stad, maar dan échter.  Vind ik. 
Dag 1 eindigde met een lekker etentje.  Zo eentje waarbij je je kan concentreren op je eigen bord, waarbij je geen omkijken hebt naar wie al dan niet zijn glas omgestoten heeft, waarbij je geen smospartijtjes op te kuisen hebt, waarbij je geen 5 keer moet opstaan voor de sanitaire stopjes.  Waarbij je zelf je happen op een gastro-enterologisch verantwoorde manier kan kauwen en verteren. Ja, waarbij je zelfs wàrme happen kan nemen!  En zelfs nog een deftig gesprek kan voeren.  happy  Fantastisch!
Anders moeten we dit 1x per week invoeren, was de conclusie.  happy

Maar het mocht toch snel dag 2 zijn.  Want hoedanook verlang je weer naar die 2 maaltijd-verstorende kapoenen.
Na het ontbijt naar huis en meteen richting bioscoop met z'n allen.  Voor Rammende Ralph, of Wreck it Ralph
Voor diegenen die ons verdenken van pedagogisch onverantwoorde films winking, zie hieronder:


Dag 2 sloten we af met een lekker vettige, maar véél minder rustige, hap bij Mc Donald's!


Het contrast met dag 1 kon niet groter!
Maar ach...ons viermanschap is bij deze weer versterkt! happyGeen opmerkingen:

Een reactie posten