dinsdag 9 april 2013

It's a kind of magic

Na regen komt zonneschijn. Laten we er dus nog eens wat party material tussen gooien. Wat mij betreft, werd het hoog tijd. De stapavondjes zijn eerder uitzondering dan regel geworden, dus als we het doen, gaan we meteen voor the best of the best. Knoop deze SOS Party dus goed in je oren...

Het ideale recept voor een dansdestukkenervanaf-avond? Mix Antwerpen, vrijgezellen-weekend, een bende thirty-something mama's op dansersvoeten en een steengoede nachtclub goed door elkaar en...BINGO! Exact een jaar geleden trokken we er met bovenvernoemde ingrediënten op uit voor veel fun, fun, fun.

En al heb ik meestal zo m'n bedenkingen bij die vrijgezellenavondjes...-ik hààt luidruchtige 'carnaval-toestanden', verkleedpartijen, bunny-oren, te veel eetmijnsnoepjesvoorééneuro-opdrachten, ...- toch voelde ik dat deze BINGO ging zijn.

Met wat cocktailvloeistof in het bloed trokken we met onze dancing shoes immers naar dans-walhalla Magic. The most trendy hotspot in town. Schoon en bekend volk verzamelt er zich elke zaterdag. To spot or to be spotted...that's the magical question. 
Maar wat Magic zo magical maakt, is de onovertroffen muziek. De resident DJ's laten je van de dansgrond gaan op de meest zalige en soms vergeten nummers. Het o ja, ken je die nog-effect! 
Is het de eighties setting of de overweldigende ambiance van dansend Antwerpen of het schoon volk? Beats me, maar ik heb er die nacht vast en zeker een paar dansschoenen versleten.
Nu, de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het niet bepaald een kunst is om mij op de dansvloer te krijgen, maar deze DJ-kunsten waren toch van een ander niveau. He got me dancing like nobody's watching.

Bovenstaande dateert dus van een jaar geleden...Zucht, er ligt verdorie een dikke laag stof op mijn dansschoenen!
Dus we doen het met diezelfde thirtysomething mama's dit weekend nog eens over. Namen op de gastenlijst (ja, anders kom je er niet in...poshy, hé): check! Hotelkamer: check! Trendy outfit: check! Afgestofte dansschoenen: check! Joop Microob verslaan: bijna check!

wearemagic


2 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om je avonturen te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, 'unknown' :) Al is 'avontuur' wel een 'overstatement', hoor. Maar we proberen van elke dag een avontuur te maken, hé :) Carpe diem!

      Verwijderen