vrijdag 12 september 2014

Eargasmic

Soms hoor je ze. Van die zalige nummers, die niet alleen in je oor blijven wurmen, maar die de genotsgrenzen overstijgen. Die kwalitatief zo goed zijn dat ze je helemaal opslorpen in het moment.

Wat ik niet wist, is dat er zelfs al een woord voor bestond die de lading helemaal dekt, als je het mij vraagt: eargasms. 

Awel, tegenwoordig heb ik ze regelmatig, die eargasms. Nummers die je in hogere sferen brengen. Die je doen tintelen tot in de kleinste vezels van je lijf. Die je kleine teen doen krullen. Die je mondhoeken tot achter je oren brengen en die je doen schreeuwen van... Oh, wat is dit goéd!!!

Too much credit, denk je?

Luister maar eens naar deze. Ondertussen al grijsgedraaid, maar vanaf de eerste noot was ik er zot van. Zo zot als een deur.

Mijn pareltjes van het moment. Let's have an eargasm...or two, three,... ;)                                   


                                                           


                                 6 opmerkingen:

 1. Steven, onze Belgische trots niet negeren, hé... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn "Oscar and the wolf" Belgisch? Da wist ik niet. Ik klasseer die bij het genre Amatorski, Balthazar, Amongster. Zo een beetje zagerig, maar van al deze zijn Oscar .... wel de beste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is Belgisch, inderdaad. We hebben hier zoveel goeie bands en muzikanten; je zou er een volledige festivalaffiche mee kunnen vullen, volgens mij. Op dat vlak vind ik toch dat we veel landen de loef afsteken. :)

   Verwijderen
 3. The War On Drugs daarnet nog gehoord na het quizzen op weg naar huis vanuit Kermt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geert, hét ideale nummer om lekker luid te zetten en...cruisen maar. :)

  BeantwoordenVerwijderen