woensdag 30 januari 2013

Madammen-week

Als we het dan toch over madammen hebben, dan maken we er maar ineens een Madammenweek van! :)
Geen babes.  Wel straffe madammen.  Met karakter.  En geloofwaardig! :)

Axelle - terug van weggeweest - Red vind ik er zo eentje.  Een ferm madam.  Anders.  Bijzonder. Limburgs (hoe kan het ook anders :) ).  De Kennedy Boulevard vergeten we even.  Maar het parcours nadien - tot op heden- kon ik wel smaken.  Hoedanook: Axelle-lover of niet...  Het is een vrouw van de wereld.  Dat moet je toegeven.  En met meer dan enkel een leuke verpakking.

Artieste, groot in België, Frankrijk en daarbuiten.  Maar toch bescheiden.  Mama, maar van een erg frêle meisjes-achtige soort.
Fashionista ook.  Over smaken en kleuren valt te discussiëren.  Maar het minste wat je ervan kan zeggen is dat haar stijl karakter uitstraalt.  En I like that, madammen met karakter.  :)   

2 opmerkingen:

  1. Ja, ik hou wel van haar muziek...
    Zelf ben ik weg van de stem van, Amy Winehouse, Adele en Lana del Rey...en Beyonce ook niet vergeten...en dan voor films ...Susan Sarandon, Uma Thurman, Meryl Streep en de bloedmooie Eva Mendes...ik kan nog een tijdje doorgaan eigenlijk ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Katrien,

    Ja, inderdaad...geeft inspiratie! :) Maar hoedanook, los van de stem of van de muziek of hetgeen ze al dan niet kunnen...ik hou van mensen die karakter uitstralen. Zelfs met een 'hoekske' af... ;)

    BeantwoordenVerwijderen